«

»

Apr 11

Fået opdateret sit bredbånd….

Har lige på “nørd” området haft optur. I går kl 1030 ringede jeg til TDC og bestilte 30/3 Mbit som en opgradering fra mit nuværende 8/2 Mbit (som jeg var lidt træt af – vi er jo i 2012 og mine venner i SE har 100/100 Mbit)….

Nå men allerede i dag kl 1800 har jeg modtaget de nødvendige stumper med PostDanmark og efter 30 minutter hvor jeg lige kiggede lidt på noget dokumentation og smed det meste ud med det samme :-) er jeg nu online. Det er en total succesoplevelse at både TDC og PostDanmark spillede sammen på mit hold og gav mig over 3 gange så hurtigt internet :-)

En lille kontrol test:
Hastighedstest

Sååå er ret så tilfreds med situationen og over et IT produkt der virker med det samme og var rent “plug and play”.

1 comment

  1. Anders

    Tillykke med det – det lader jo til du får den hastighed du betaler for og så var installationen jo til at overkomme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>