«

»

Apr 29

Kog et æg – perfekt….

Da jeg skulle ud i den svære kunst at koge æg ville jeg lørdag aften lige kigge lidt efter “det perfekte kogte æg”. Det var ved at tage et vandbad og stille det på 65 grader og så smide ægget derned i 35 min. Så ville det være perfekt kogt. Da jeg ikke liiiige havde et vandbad der kunne klare 50 æg som var dagens opgave måtte jeg finde på noget andet. Løsningen fandt jeg på et Norsk universitet som havde forsket i dette. Løsningen blev derfor at de skulle koges 6m39s for at være perfekte:

Som sagt så gjort og resultatet var – ja – perfekt :-)

LINK: http://www.mn.uio.no/kjemi/tjenester/kunnskap/egg/

Så kan andre også prøve denne fine og lette metode når det perfekte æg skal koges :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>