«

»

Sep 07

Dagens historie på datoen 7-9-13

Dingeling sagde dørtelefonen klokken 05:30 i morgen. Stod pænt træt op og gik derud for MiniO sov og han skulle IKKE vækkes sååååå tidligt.

“Er det Henrik Olsen” sagde en mand med 2 stjerne på skulderen. “Ja” svarede jeg forsat næsten sovende. “Ja – du har haft indbrud i din bil, kommer du lige ned?” “Ja” svarede jeg og lige pludselig noget mere vågen.

Fik taget noget tøj på og vraltede ned på P-Pladsen og der stod 4 betjente, 2 patruljebiler og en gut. OG min bil ja den så sådan her ud:

IndbrudBilen - 20090907

 

Så ikke en god 7-9-13 dag til mig. Efter forklaring og forsøg på at huske hvad der var i bilen (svært kl 05:45 og rimelig træt efter ikke at være gået i seng tidligt for det var jo weekend).

Spurgte dem så lige hvordan de lige fandt mit navn da den jo ikke står i mit navn….. En kæk bbetjent svarede “Vi fangede dig en en ATK sidste år i denne bil, så det var let nok at gætte nu hvor den stod her”. Mit svar var knap så frisk men rimelig hurtigt trods tidspunktet “Ja så har jeg da fået ekstra god service med wakeup kald og 4 betjente udover det dårligede sort hvide billede for de 1000,- jeg betalte der” :-)

Men en lårte dag og weekend hvor den stod på flere besøg ved venner og famile plus en afhentning af seng til MiniO. Nu skal alt re-planlægges – godt man arbejde med planlægning og re-planlægning :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>